Килими вдъхновени от природата

Внасянето на природата във вашия дом е вечна концепция за интериорен дизайн. Геометричните и органични форми на вдъхновените от природата интериори винаги остават в тенденция!

Модерният интериор се състои от елегантни лъскави линии, които са зашеметяващи. Често могат да бъдат подобрени чрез въвеждане на мекота, текстури и разнообразие от органични естествени теми и текстури. Килим от природата, който обхваща хармонията на открито, е вдъхновен начин да изведете вашия модерен интериор на следващото ниво на комфорт и елегантност.

Посрещането на естествения свят във вашия интериорен пейзаж е фин и много ефективен начин да внесете цвят и топлина във вашите стаи. Излизайки отвъд флоралните и листни теми, експериментирайте с асиметрия, текстура и органични материали. Така ще внесете движение и естествени текстури в иначе подреден интериор. За разлика от някои естествени материали като сезал или морска трева, нашите килими от 100% чиста новозеландска вълна са топли и привлекателни.

Природата ни предоставя безкрайно разнообразие от теми, които да вдъхновят дизайна във вашия дом.

Килими вдъхновени от природата и водата

Килимите с голяма площ, вдъхновени от водата, правят дома ви ведър и спокоен. Успокояващите цветове като тюркоаз, синьо-зелен цвят и блус от патешко яйце отразяват тоновете на нежното кристално чисто море. Използването на вдъхновен от природата килим като отправна точка е отличен начин да създадете стая със спокоен интериорен дизайн. След това можете да надградите тази тема, като добавите парчета с безплатни цветове – кобалтови сини възглавници, тюркоазени върхове, блажени сини завеси или вдъхновено от морето изкуство. Допълнете аксесоарите, като използвате вдъхновени от природата тюркоазени вази и сини светли нюанси, за да успокоите и отпуснете.

Органични форми от природата

Един от вдъхновяващите аспекти на естествения свят е сблъсъкът на неструктурирани органични форми и перфектна естествена геометрия. Въведете топлината и непредсказуемостта на природата, като използвате тези свободно течащи форми в дизайна на домовете си. По същия начин един пейзаж или древно възли дърво се оформя от елементите в продължение на хиляди години – уникалното качество на естествените форми са вечни и ни кара да се чувстваме успокоени.

Цветова палитра, вдъхновена от природата

Живостта на природата е чудесно място за вдъхновение за цветове. От наситените земни червени цветове на древните скали до хипнотизиращите сини цветове на кристално чистата вода, можете да бъдете сигурни, че ще намерите зашеметяващи и потапящи нюанси. Използвайте правилната цветова палитра, вдъхновена от природата, за да създадете успокояващо пространство за съзерцание или инжектирайте елемент на драма в дома си.