Козметика на Vichy, за лице, базирана на тяхната термална вода

Козметика на Vichy Laboratories

Марката Vichy Laboratories със сигурност трябва да бъде в класацията на козметиката за грижа за лицето. Това е най-старата компания в нашия топ. Козметика на Vichy започва своето пътуване през 1931 г., създавайки продукти, необходими на всяка жена, базирани на термална вода, извлечена на дълбочина от 4000 метра.

Марката дължи популярността си, освен всичко друго, на два бестселъра – бустер гел Mineral 89 и рол-он дезодорант против изпотяване Deodorant. Първият е козметика за лице, която осигурява еластичност и младост на стареещата кожа, а вторият предпазва от интензивно изпотяване и е с естествен състав.

Как да изберем козметика за грижа за лицето

За да не се изгубите сред многото продукти на пазара и да изберете най-адекватното съотношение цена-качество (и най-важното, безопасна и ефективна) козметика за грижа за лицето, запомнете трите основни стъпки:

Разберете вашия тип кожа: суха, смесена, мазна или нормална. Последният, между другото, почти никога не се среща в природата. Именно от този параметър ще започнете на първо място.

Очертайте проблема, за да изберете правилната козметика за луце. Например, бихте искали да овлажните лющещите се зони, да се отървете от пъпките и затворените комедони или да забавите стареенето. Започнете от основната заявка, защото за всяка от тях има отделни продукти.

Определете бюджета. Масовият пазар, средният сегмент и луксозният имат своите бестселъри, които дават отлични резултати. Когато разберете приблизителния бюджет, който сте готови да отделите за покупки, обхватът на потенциално подходящи марки също ще се стесни.

Абонирайте се за блогове за красота, канали в YouTube и страници на модни влиятелни лица в индустрията. Така ще видите най-полезните нови артикули за козметика за лице и ще чуете авторитетно мнение сред първите. Освен това изборът на козметика трябва да бъде поверен на професионалисти: свържете се с козметолог или дерматолог, за да разберете точно от какво се нуждае вашата кожа.