Отдалечени работни места вдъхновяващи всеки

Отдалечени работни места вдъхновяващи всеки, полезна и интересна информация от специалистите за намиране на работа в България – informjobs.com

Отдалечени работни места

Дигитален маркетинг мениджър

Booksy е онлайн платформа, която обработва задната част на графика на срещи за фризьори, бръснари и други в областта на красотата, така че потребителите могат да се съсредоточат върху това да направят клиентите си да изглеждат и да се чувстват невероятно. Мениджърът за дигитален маркетинг работи кръстосано, за да помогне за стимулиране на продажбите, затваряне на потенциални клиенти и изграждане на тръбопроводи за потенциални клиенти.

Водещ копирайтър и разказвач на марки

Използвайки проблеми и примери от глобална общност от учени, математици и инженери, Brilliant.org помага на над 9 милиона студенти, професионалисти и учащи се през целия живот да учат математика и природни науки. Водещият копирайтър и разказвач на истории на марката ще създаде добре изработени, вдъхновяващи и забавни послания за различни маркетингови канали.

Специалист по образование

Zingtree е компания за компютърен софтуер, която помага на клиентите да управляват вътрешни процеси. Да насочват клиентите и да създават скриптове за агенти. Специалистът по образованието е част от интегриран екип, който създава и доставя образователно и вдъхновяващо съдържание за клиентите. С цел да им помогне да постигнат желаните бизнес цели.

Изпълнителен асистент

Военната семейна консултативна мрежа (MFAN) е организация с нестопанска цел, която свързва военните семейства с ресурсите, от които се нуждаят, за да се ориентират във всички аспекти на военния живот и да процъфтяват. Изпълнителният асистент управлява календарите на президента и изпълнителните директори, координира организирането на пътувания и изготвя отчети за разходите.

Мениджър за щастие на клиентите

Athletic Greens произвежда изцяло натурална, пълноценна, първокласна енергийна напитка. Като мениджър за удовлетвореност на клиентите, вие ще наблюдавате екипа за удовлетвореност на клиентите. Ще създавате и отчитате показатели за ефективността и ще предоставяте клиентско изживяване от световна класа.

Инженер по щастието

Automattic е компания за уеб разработка с забележителни продукти, като WordPress, VaultPress и JetPack. Инженерът по щастието работи с клиентите, за да им помогне да отстранят проблеми с търпение, грация и чувство за хумор.

Надяваме се, че ще го приемете в безгрижния дух, предназначен!

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО